ΕΜ και η τροφή τους.

ΕΜ και η τροφή τους.
  • ΕΜ και η τροφή τους. Το μικρό μπουκάλι περιέχει σύνθεση Ενεργών ωφελίμων Μικροοργανισμών, ικανών να πολλαπλασιαστούν και να πολλαπλασιάσουν με την ζύμωση τους θρεπτικά συστατικά και ιδιότητες τους, άλλα και από τις οργανικές ύλες με τις οποίες συμβιώνουν, σε περιβάλλον με ελεγχόμενο οξυγόνο,η αναερόβιο.
Στην προκειμένη περίπτωση ως οργανική ύλη χρησιμοποιούται μείγματα σπόρων για να αναβαθμιστούν μετά την ζύμωση τους σε 18-22 ημέρες σε ΒΙΟΕΝΕΡΓΟΥΣ.

  • Το μεγάλο μπουκάλι περιέχει μείγμα σακχάρων για την έναρξη της ζύμωσης για να τρέφονται οι μκροοργανισμοί όλη την διάρκεια της ζύμωσης και όχι μόνον.
Το χόμπι πλέον αναβαθμίζετε και παρέχει την ευχέρεια στον σκεπτόμενο χομπίστα να αναβαθμίσει την ποιότητα των σπόρων που ταΐζει,από ανεπαρκείς σε βιοενεργούς, με πολλαπλασιασμένα τα θρεπτικά συστατικά τους,με αποδομημένες τις ξενοβιοτικές ουσίες που έφεραν πιθανόν (κατάλοιπα φυτοφαρμάκων-τοξίνες κλπ ) συν τις ιδιότητες των πολλαπλασιασμένων ΕΜ, και τελικώς να δημιουργήσει και να ταΐσει ένα πρωτογενές ζυμωτικό υψηλής βιολογικής άξιας τρόφιμο στα πτηνά συντροφιάς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: ΕΜ και η τροφή τους.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 19,00€