Κρέμα νεοσσών παπαγάλων 1 kg + Σιλυμαρίνη

Κρέμα νεοσσών παπαγάλων 1 kg + Σιλυμαρίνη
Μας είχατε ζητήσει κρέμα νεοσσών εφάμιλλη αυτής για τα καναρίνια λόγω του ότι η σύνθεση της αποδείχθηκε ιδανική για την ταχεία ανάπτυξη των νεοσσών, και το δακτυλίδωμα όσων νεοσσών τρέφονταν με αυτή να γίνετε 2 ήμερες νωρίτερα λόγω της ταχείας αυτής ανάπτυξης.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την κρέμα νεοσσών παπαγάλων tete, με πρωτογενή πρώτες ύλες υψηλής βιολογικής άξιας, χωρίς χημικά συντηρητικά, και χωρίς υποπροϊόντα αμφιβόλου ποιότητος.
Διατίθεται σε συσκευασίες 1 & 5 κιλών,και σε κάθε συσκευασία περιέχεται και φάκελος με φυσικό αντιβιοτικό σιλυμαρίνη, διότι τα πτηνά μετά τις 20-25 ημέρες από την γέννηση τους ολοκληρώνουν ανοσοποιητικό,και θεωρείται απαραίτητο για την αποφυγή μολύνσεων τροφιμογενών σε πτηνά που δεν σιτίζονται από τους φυσικούς τους γονείς, οι οποίοι μεταδίδουν το ένζυμο αυτό με το σάλιο τους ταΐζοντας τους νεοσσούς τους.
Αναλυτικά πρώτες ύλες,καθώς και χημική ανάλυση στα πρότυπα της Αμερικανικής νομοθεσίας συν την δήλωση θερμιδικής αξίας, θα βρείτε στην ετικέτα του προϊόντος.
Δεν περιέχει ζωική πρωτεΐνη (αυγό) ,και ανήκει στα φρέσκα προϊόντα που μετά το άνοιγμα φυλάσσετε εντός ψυγείου.
1 κιλό σε κενό οξυγόνου και φωτοφοβική συσκευασία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κωδικός Προϊόντος: Κρέμα νεοσσών παπαγάλων 1 kg + Σιλυμαρίνη
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,00€